NLP Trainer, kouč sistemskih porodičnih konstalacija, hipnoterapeut, ekonomista

Ko-osnivač NLP Network

Od malena upoznaje ljepotu samostalnog rada i tokom svog obrazovnog puta prepoznaje prilike koje će je povesti u preduzetničke vode. Uvijek u privatnom sektoru, od prodaje proizvoda i usluga do rukovođenja, sa obrazovanjem koje je sticala širom svijeta od Litvanije, Brazila, Njemačke, do Slovenije. Svoje desestogodišnje iskustvo u privatnom sektoru sublimirala je u osnivanje sopstvene firme 2016. godine.

Njena ekspertiza je podrška drugim ljudima da ostvare svoje ciljeve, osvijeste potencijale, pokrenu sopstveni um na uspjeh. Radi sa mladim ljudima kroz projekte ili kroz obuke na fakultetima, rado dijeli svoje preduzetničko iskustvo, kao neko ko opstaje u biznisu uprkos globalnoj krizi. I sama je kroz preduzetničko djelovanje spoznala koliko je u kriznim situacijama, kada stvari ne zavise od nas, fleksibilnost i rad na sebi neophodan da bi opstali.

Smatra da je polazište svakog biznisa ljubav prema tom poslu, a da su sve ostalo ,,tehnikalije’’ kroz koje svaki preduzetnik prolazi i uči kako da ih prevazilazi. Upravo to je njena uloga, da vam pomogne da radite ono što volite, a da koristite vještine neophodne za uspjeh.