ALUMNI

Alumni mrežu Foruma MNE čine svi oni koji su prošli/učestvovali na programima Foruma MNE od njegovog osnivanja do 2015. godine, tj. u programima Proni Instituta za socijalnu edukaciju mladih, zatim Foruma Syd i Foruma MNE.

U cilju formalizacije mreže alumnija, Forum MNE poziva sve zainteresovane, koji su nekada učestvovali na našim programima, a zainteresovani su da budu uključeni i/ili budu informisani o radu organizacije, da nas kontaktiraju putem e mail-a: montenegro@forum-mne.com.

Funkcija skupštine je prije svega vezana za predstavljanje raznovrsnosti članstva i njihovih specifičnih potreba, kao i za verifikovanje rada organizacije zasnovane na članstvu.

Upravni odbor je tijelo sastavljeno od pet osoba i ima ulogu strateškog vođenja organizacije po smjernicama usvojenim na skupštini i zadužen je da podnosi godišnje izvještaje i planove na finalno usvajanje Skupštini.

Kancelariju Foruma MNE čine svi zaposleni, koji na dnevnoj bazi kreiraju, sprovode i vrše monitoring svih programa i projekata. Tim Foruma MNE čine:

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne