SVE NA JEDNOM MJESTU – ZA SOCIJALNU INKLUZIJU I ZAPOŠLJIVOST MLADIH

Projekat sprovodi Centar za omladinski rad (Srbija) u partnerstvu sa Forum MNE (Crna Gora), Kancelarijom za mlade Novi Pazar i  Građanskom inicijativom mladih Rožaje (Crna Gora), u 6 opština prekograničnog regiona Sandžak u Srbiji i Crnoj Gori.

Opšti cilj: Doprinos ekonomskom, socijalnom i teritorijalnom razvoju kroz povećanje pristupa socijalnim i kulturnim uslugama namijenjenim ranjivim grupama mladih iz sandžačkog prekograničnog regiona.

Specifični cilj odnosno svrha projekta: jačanje zapošljivosti i socijalne uključenosti ranjivih grupa mladih u sandžačkom prekograničnom regionu kroz povećanje njihove stručnosti radi zaposlenja i umrežavanje sa malim i srednjim preduzećima (MSP) kroz pilot inovativni servis za zapošljivost mladih po sistemu „sve na jednom mjestu“.

Period realizacije: 1.jun 2021 – 31. januar 2023. godine

Donatori: Evropska Unija kroz program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020, u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II)

Kofinansiranje: Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Partneri na projektu: Centar za omladinski rad (CZOR), Kancelarija za mlade Novi Pazar, Forum mladi i neformalna edukacija (Forum MNE) i Građanska inicijativa mladih (GIM).

aktivnosti:

PROGRAM PODRŠKE RAZVOJU IT BIZNIS IDEJA MLADIH SA SJEVERA CRNE GORE

PROGRAM PODRŠKE RAZVOJU IT BIZNIS IDEJA MLADIH SA SJEVERA CRNE GORE

Mlada si osoba i imaš biznis ideju za koju ne znaš da li može da uspije na tržištu?Možda nemaš biznis ideju, ali želiš da istražiš domete tvojih kreativnih potencijala u sigurnom okruženju kroz podršku iskusnih mentora i praktičan rad?Dolaziš iz Berana, Rožaja ili...

U ROŽAJAMA ODRŽAN REGIONALNI TRENING  „SVE NA JEDNOM MJESTU“

U ROŽAJAMA ODRŽAN REGIONALNI TRENING „SVE NA JEDNOM MJESTU“

Forum mladi i neformalna edukacija (Forum MNE) sa partnerima Građanska inicijativa mladih Rožaje organizovao je regionalni trening koji je okupio oko 50 mladih iz Srbije (Novi Pazar, Sjenica, Tutin) i Crne Gore (Rožaje, Bijelo Polje, Berane).Put ka ostvarivanju većih...

POZIV ZA MLADE ZA UČEŠĆE U „SVE NA JEDNOM MJESTU“ PROGRAMU OBUKA

POZIV ZA MLADE ZA UČEŠĆE U „SVE NA JEDNOM MJESTU“ PROGRAMU OBUKA

Tražiš posao?Trenutno ne studiraš i nisi polaznik/ca obuke kursa?                                                   Dolaziš iz Bijelo Polja, Rožaja ili Berana i imaš od 18 do 30 godina?Želiš da naučiš o digitalnom marketingu i preduzetništvu i lakše i brže dođeš do...

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne