ONLINE INFORMATIVNA SESIJA NAMIJENJENA MLADIMA IZ BERANA, ROŽAJA I BIJELOG POLJA

by | Jan 19, 2022 | aktivnosti, novosti, Sve na jednom mjestu

Tražiš posao, ali još uvjek razmišljaš da li je program obuke „Sve na jednom mjestu“ prava prilika za tebe?

Imaš pitanja vezano za kurseve koji će biti organizovani na sjeveru Crne Gore?

Zanima te da li se TI možeš prijaviti i na koji način?

Forum mladi i neformalna edukacija  – Forum MNE zajedno sa partnerom Građanska inicijativa mladih iz Rožaja, te poziva na online informativnu sesiju povodom otvorenog poziva za prijavljivanje na program obuke “Sve na jednom mjestu”. Informativna sesija će biti održana 21.01.2022.godine sa početkom u 12h.

Iskoristi priliku da otkoloniš sve potencijalne nedoumice i dileme vezane za poziv, dobiješ informacije o tome šta možeš očekivati od svog učešća, šta se od tebe očekuje, ali i na koji se način možeš prijaviti. Otvoreni smo za sva tvoja pitanja.

Info sesija – ZOOM link

Da bi pristupio/la informativnoj sesiji, potrebno je da se uloguješ na link koji se nalazi u nastavku:

21.01.2022. sa početkom u 12h: ZOOM LINK.

Ukratko o programu:

Nakon uspješno pokrenutog one-stop-shop modela u Podgorici, nastavljamo praksu i na sjeveru Crne Gore. Ovog puta, mladi iz Bijelog Polja, Rožaja i Berana između 18 i 30 godina će imati priliku da pohađaju intezivni i sveobuhvatni program obuke „Sve na jednom mjestu“ u trajanju od 6 mjeseci.

“Sve na jednom mjestu” je program obuke namijenjen mladim ljudima koji žele da unaprijede svoje znanje i vještine i u potrazi su za poslom. Bez obzira kojom profesijom planiraju da se bave, korišćenje savremenih digitalnih alata, posebno vještine digitalnog marketinga, preduzetničke i meke vještine čine sastavni dio svakog posla.

S tim u vezi, kreriali smo program uz koji će mladi ljudi brže i lakše doći do posla, a on obuhvata 3 kursa koja će se organizovati u periodu od februara do novembra 2022, i to:

  1. Kurs mekih vještina
  2. Kurs digitalnog marketinga
  3. Kurs preduzetništva u IT-ju

Napomena:

Sve dodatne informacije o pozivu možete naći na sljedećem linku, a aplikaciona forma – mjesto gdje se mladi mogu prijaviti se nalazi na ovom linku.

A sada, sačuvaj ovaj link i priključi nam se u petak, 21.01.2021. u 12h putem ZOOM aplikacije.

Čekamo te!

Projekat „SVE NA JEDNOM MJESTU – Za socijalnu inkluziju i zapošljivost mladih“ dvogodišnji je program koji Forum MNE sprovodi u partnerstvu sa Centar za omladinski rad (Srbija), Kancelarijom za mlade Novi Pazar i  Građanskom inicijativom mladih Rožaje (Crna Gora), u 6 opština prekograničnog regiona Sandžak u Srbiji i Crnoj Gori. 

„SVE NA JEDNOM MJESTU“ je finansiran od strane Evropske unije kroz program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020, u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II), i uz podršku Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

0 Comments

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne