POZIV ZA MLADE ZA UČEŠĆE U #02HERO PROGRAMU OBUKA

by | Aug 16, 2021 | Moja karijera

Imaš 17-30 godina?

Želiš da BESPLATNO unaprijediš svoje digitalne vještine i lakše i brže dođeš do zaposlenja?

Onda se priključi našoj grupi heroja!

“Moja karijera na putu do heroja” program obuke je namijenjen mladim ljudima koji žele da unaprijede svoje znanje i vještine i u potrazi su za poslom. Bez obzira kojom profesijom planirate da se bavite, korišćenje savremenih digitalnih alata i meke vještine su sastavni dio svakog posla, te smo u skladu sa tim i kreirali one stop shop model koji na jednom mjestu obuhvata sve što vam je potrebno kako bi brzo i lako došli do posla.

Program se sastoji iz 3 potpuno besplatna kursa u periodu od 6 mjeseci koji će se održati u Podgorici, a svi polaznici će imati mogućnost da predstave stečena znanja na sastanku sa potencijalnim poslodavcima.

  1. Kurs digitalnih vještina
  2. Karijerno savjetovanje
  3. Kurs mekih vještina
  4. Sajam poslova

Postoji veliki broj kurseva, ali ono po čemu se program obuka Moja karijera na putu do heroja izdavaja je činjenica da pokriva kompletan i zaokružen set vještina na jednom mjestu, uz fokus na buduće zaposlenje. Zahvaljujući znanju koje smo dobili direktno od poslodavaca, kao i znanju koje donose naši predavači i mentori, mi ćemo vas pripremiti da možete da odgovorite na buduće poslovne zadatke. Naši polaznici ova praktična i primjenjiva znanja dobijaju potpuno BESPLATNO!

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Ako imaš 17-30 godina i želiš da brže i lakše dođeš do posla- onda je ovaj program za tebe!

Prioritet tokom procesa odabira imaće mladi ljudi koji nisu zaposleni i nisu u procesu obrazovanja i mladi koji imaju osnovno poznavanje engleskog jezika.

Program obuke je potpuno besplatan, uz uslov od najmanje 80% pohađanja kompletnog programa. Prije početka programa, svaki učesnik/ca će potpisati ugovor o stipendiranju, a sve informacije će biti dostupne tokom intervjua.

KAKO SE PRIJAVITI?

Vrlo lako! Klikni na link ispod:

Aplikaciona forma

U slučaju da imaš bilo kakvih dodatnih pitanja ili ti treba pomoć oko ispunjavanja prijave slobodno nam piši. Kontakt osoba je Jelena Fuštić, fustic.jelena@forum-mne.com, 069355139. 

KAKO ĆEMO ODABRATI UČESNIKE:

Da bismo vas bolje upoznali, nakon što primimo vaše prijave pozvaćemo vas na kratki intervju. Na osnovu prijave i intervjua, odnosno vaših interesovanja, učesnici će biti podijeljeni u A ili B grupu. Intervjui će biti održani u toku oktobra, a program obuke počinje u novembru.

Više o A grupi pogledajte OVDJE.

Više o B grupi pogledajte OVDJE.

VAŽNI DATUMI:

Poziv otvoren                          15.avgust- 30. septembar

Intervjui                                  Tokom oktobra

Potpisivanje ugovora              26- 31. oktobar

Program obuka                       Novembar 2021- maj 2022 

Srećno!

Poziv je dio regionalnog projekta pod nazivom “Moja karijera na putu do heroja- jačanje mreže organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za sprovođenje integrisanog modela usluga za zapošljivost mladih i buduće poslove 4.0 digitalne revolucije“, koji u Crnoj Gori sprovodi Forum MNE u saradnji sa Centrom za omladinski rad (Srbija), CEM (BiH), TOKA (Kosovo) i YSC (Albania), uz finansijsku podršku Evropske unije i Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

0 Comments

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne