Poziv za iskazivanje zainteresovanosti kratkoročnog angažmana za pozicije trenera/ radioničara/ fasilitatora Foruma MNE

by | Mar 12, 2019 | aktivnosti

Tim Foruma MNE (Forum Mladi i neformalna edukacija) je odlučio da, zbog povećenog obima posla, proširi svoju bazu trenera, fasilitatora i radioničara. Forum MNE je organizacija za mlade koja postoji već više od 17 godina i koja sprovodi projekte kroz sljedeće programe: omladinski rad, javne politike i održivi razvoj i socijalno preduzetništvo.Teme koje su nam trenutno u fokusu su: omladinski rad, prevencija i suzbijanje nasilnog radikalizma, pomirenje, učešće mladih u donošenju odluka, obrazovanje odraslih i sl. Više informacija o našim programima možete pronaći na sajtu: www.forum-mne.com.

Ukoliko ste zainteresovani da budete u našoj bazi trenera, radioničara i fasilitatora pošaljite nam Vaš CV (Europass format), na crnogorskom i engleskom jeziku, na email adresu: montenegro@forum-mne.com i fustic.jelena@forum-mne.com. Uz poslat CV potrebno je odgovoriti na sljedeća pitanja:

  1. Da li ste spremni da za potrebe radnog angažmana putujete van Vašeg mjesta prebivališta?
  2. Ukoliko to radni angažman nalaže, da li ste spremni da učestvujete u treninzima i dodatno se usavršavate?
  3. Na kojim jezicima možete sprovoditi obuke?
  4. Navedite hijerarhijski Vaših 5 polja ekspertize, na osnovu dosadašnjeg iskustva i interesovanja.
  5. Navedite prosjek očekivane nadoknade po danu angažmana (bruto iznos).

Rok za slanje prijava je 30.03.2019. u 15h. Slanjem prijave Vi postajete član naše baze trenera, radioničara i fasilitatora. Nakon toga ćemo Vas, ukoliko dođe do poklapanja Vašeg polja ekspertize i polja programa koji sprovodimo, blagovremeno obavijestiti o potencijalnom angažmanu.

Slanje prijave ne podrazumijeva radni angažman u Forumu MNE.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona +382 20 602 710, ili putem maila na: montenegro@forum-mne.com.   

Srećno!

0 Comments

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne