KONKURS #NEZELIMINECU

by | Dec 28, 2023 | aktivnosti, novosti, Promijeni pravila igre

Dragi mladi ljudi,

Forum MNE otvara konkurs za najbolje i najkreativnije fotografije provoda tokom praznika bez alkohola!

Konkurs #NeZelimiNecu je inicijativa našeg volonterskog kluba, koji kroz ovaj ‘čelendž’ pokušava da utiče i promijeni uvjerenje među mladima da je alkohol neophodan sastojak za zabavu.

Fotografije možete slati na email: konkurs.mladi@gmail.com sa naznakom ‘#NeZelimiNecu’. U e-mailu je potrebno da navedete ime i prezime i godine starosti osobe/a koja se nalazi/e na fotografiji, kao i adresu autora/ke fotografije.

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude, starosti od 15-30 godina, iz Crne Gore.

Rok za slanje fotografija je 15.01.2024. u 12h.

Sve fotografije koje su u skladu sa ciljem konkursa će biti objavljene na Instagram stranici Foruma MNE 15. januara. Glasanje će biti otvoreno do 22. januara do 11h.

Za autore/ke čak 15 fotografija sa najviše lajkova smo pripremili razne poklone i nagrade (dukseve, majice, slušalice, termose i još mnogo toga!).

Napomena: Ukoliko se na fotografiji nalaze maloljetna lica uz prijavu je potrebno dostaviti i odobrenje roditelja/staratelja koje možete preuzeti OVDJE. U slučaju da prijava ne sadrži odobrenje/a, fotografija neće biti objavljena.

Ako se na fotografiji nalaze punoljetne mlade osobe, prijavom na konkurs će se automatski podrazumijevati da su te osobe dale svoj pristanak za fotografisanje i objavljivanje.

Par bitnih napomena

Poslate fotografije moraju biti u okviru zadate teme.

Fotografije koje učesnici/učesnice konkursa šalju moraju biti autorske.

Autor/autorka fotografije može osvojiti samo jednu nagradu na Konkursu. Ukoliko se više fotografija jednog autora/autorke bude plasiralo za nagrade taj učesnik/učesnica dobija jednu nagradu, a ostale se redom dodjeljuju autorima/autorkama čije fotografije slijede u nizu najbolje plasiranih.

Prijavom na konkurs autori/autorke fotografija daju saglasnost da organizatori Konkursa mogu koristiti fotografije u cilju promocije rezultata projekta.

0 Comments

contact

  • Ulica Bratstva i jedinstva 4, 81000 Podgorica
  • +382 (0) 20 602 710
  • montenegro@forum-mne.com

© 2019 - Forum Mne